Az Alce Nero arrabbiata mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amit a Ferrara és a Ravenna tartomány Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
200 g-os bio paradicsomszósz; Alce Nero termék olasz tésztaételek készítéséhez.
A bio arrabbiata szósz különleges, egészen egyedi ízt varázsolhat ételinknek. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt kiváló szószok közé sorolható, fenséges aromát kölcsönözhet valamennyi ételnek. A paradicsomszószt rázza fel és vízfürdőben (nyitott tetővel) vagy mikrohullámú sütésre alkalmas edénybe öntve, lefedve melegítse fel. Tárolás: felbontás után 2-3 napig hűtőszekrényben eltartható. Hőtől védve tárolandó.
Összetevők: paradicsom* 92% (paradicsompüré*, paradicsompép* paradicsomkoncentrátum*), extra szűz olívaolaj* (4%), nádcukor*, só, petrezselyem*, fokhagyma*, chilipaprika* (0,2%). *= organikus termelésből származó összetevő.