Főkategóriák
Mások ezeket vették
A hajdina, az ősmagyarság alapgabonáinak egyike. Kiváló beltartalmi tulajdonságokkal rendelkezik.
500 g-os hajdina; Ataisz termék köretek készítéséhez.
Hagymás hajdinakása: zsiradékon hagymát dinsztelünk, majd pár percig a hajdinát is együtt sütjük a hagymával. Kétszeres mennyiségű fűszeres vízzel felengedve, készre pároljuk.
Összetevők: hajdina (Ukrajna).
Allergén információ: a termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1423,24 kJ/340 kcal, zsír: 1,70 g -amelyből telített zsírsavak: 0,10 g, szénhidrát: 72,40 g -amelyből cukrok: 0,0 g, fehérje: 11,70 g, só: 0,10 g.