A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

500 g-os nádcukor; Biorganik termék egészséges édesítéshez.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal, előnyösebb nádcukorral. A nádcukor előnyei: természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, ízében egyedibb. Származási hely: Franciaország

(A fotó csak illusztráció!)

Biorganik termékek »
Biorganik termékek »

Címkék:

biorganik