A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti.
170 g-os lazac; ForPro CarbControl termék a fogyókúra támogatásához.
Tökéletes étkezés, gyors protein bomba edzés után vagy a napszak bármely időszakában. A ForPro Carb Control bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega-3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro Salmon in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás.
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag, EPA + DHA tartalom, astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás, gazdag B-vitaminokban, káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát, hatással lehet a testsúly csökkentésre.
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Jellemzők: felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas, gluténmentes, cukormentes, adalékanyag és tartósítószermentes.
Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C.
Kiszerelés: 170 g.
Tápérték adatok 100 g termékben: Energia: 767 kJ/ 162 Kcal, zsír: 10 g -ebből telített zsírsav: 2,8 g -ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 1,4 g -ebből többszörösen telítetlen zsírsavak: 1,7 g, szénhidrát: 0 g -ebből cukor: 0 g, fehérje: 18 g, só: 1,2 g.