A goji bogyónak tápanyagtartalom szempontjából nincs párja.
330 ml-es bio gyümölcslé kivonat; Medicura termék az immunrendszer támogatásához.
A goji bogyó származási helyén, Közép - Ázsiában az egyik legértékesebb gyümölcsnek számít. Egész Ázsiában évszázadok óta nagy becsben tartják a kis piros gyümölcsöket. A gyümölcsökkel kapcsolatos tudást és tapasztalatot generációról generációra adják tovább.
A gojiban 19 aminosav található, közülük 8 esszenciális, vagyis alapvetően fontos a szervezet működéséhez. 21 nyomelemet tartalmaz, rákellenes germániumot is, mely nagyon ritkán található meg a gyümölcsökben.
A goji nagy mennyiségben tartalmaz germániumot és szeléniumot is. A kemoterápiás kezelés alatt álló daganatos betegek számára kiemelten fontos májvédő hatása.
A goji az antioxidáns hatású karotinoidokat bőségesen tartalmazza. Megtalálható benne a zeaxantin és a béta-karotin is, melyek a szemre is jótékonyan hatnak. Több karotinoid található benne, mint bármely más élelmiszerben, valamint E-vitaminban is gazdag.
A Goji bogyóban sok C-vitamin van, súlyarányosan 500-szor annyi, mint a narancsban és jóval több, mint más gyümölcsökben. Tartalmazza a B-vitamin valamennyi típusát, melyeknek a táplálék energiává való átalakításában van alapvető szerepük.
A gojiban lévő esszenciális zsírsavak a szervezet hormontermeléséért felelősek, valamint az agy és az idegrendszer megfelelő működéséért.
A goji tartalmaz szolavetivont, béta-szitoszterolt, betaint és ciperont. Ezek amellett, hogy remek gombaölők, pozitívan hatnak a prosztatára, a menstruációra, támogatják a lép, a máj és az idegrendszer megfelelő működését, javítják a memóriát és csökkentik a gyulladásokat.