Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egészségmegőrző élelmiszerének nevezte a spirulinát. Valóságos tápanyagbomba.
100 db-os kapszula; Tiens termék az immunrendszerért, az elektronikai eszközökből áradó sugárzások ellen.
Fehérjékben, gamma-linolsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. A szervezetnek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy fenn tudja tartani működésének egyensúlyát. A spirulina erősíti az immunrendszert, és megvédi a testet a különböző elektronikai eszközökből áradó sugárzásoktól. Japánban a hosszú élet szuperélelmiszerének tartják.
A spirulina valójában már három és fél milliárd éve csaknem változatlan formában létezik, s így egyike a világ legősibb tengeri növényeinek. Különleges értéke gazdag vitamin és ásványianyag tartalmában rejlik. Egyike azon kevés algafajtáknak, amelyek értékes segítséget nyújtanak az emberi étrend szabályozásában. Sőt, a spirulina értékes másodlagos növényi tápanyagokat is tartalmaz, karotinok és klorofil formájában. A spirulina algák nagyon érzékenyen reagálnak a nehézfémekre, ezért olyan területeken termesztik, ahol nincs környezetszennyezés. A spirulinában fellelhető különleges és sokféle tápanyag teszi ezt a növényt a 21. század nélkülözhetetlen étrend-kiegészítőjévé. Jellemzői: fehérjékben gazdag, bővelkedik vitaminokban és ásványi anyagokban. Segíthet az immunrendszer egyensúlyának megőrzésében, s ezzel hozzájárulhat az egész szervezet egészségének megőrzéséhez. Fő összetevők: spirulina, maltodextrin, magnézium sztearát.