A chia az egyetlen olyan termék, amely a minőség és biztonság legmagasabb elvárásainak is megfelelt, így biztosítva, hogy minden étkezés alkalmával biztonságosan élvezheti a mag teljes értékét.

500 g-os mag; Vitaking termék a a sportolás támogatására.

A GAP és GMP szabvány biztosítja a kiváló mezőgazdasági és csomagolási folyamatot, amelyek láthatóak a csomagoláson, figyelembe véve a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságot.

10x több omega-3 mint a lazacban9x több antioxidáns, mint a narancsban5x több vas, mint a spenótban5x több kalcium, mint a tejben3x több elemi rost, mint a korpában99,9% tisztaság GAP, GMP A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás. Valójában kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás. Remek vastagbél tisztító. Ténylegesen kipucolja az emésztőrendszert, így több értékes tápanyagot tud felszívni a szervezet, míg a hulladék kikerül az emésztőrendszerből. Ez egy szuper-élelmiszer (superfood) cukorbetegek számára is, mivel segít stabilizálni a vércukorszintet. A chia maggal könnyebb a fogyás is, mivel az élelmiszer ízének megváltoztatása nélkül juttat több tápanyagot a szervezetbe. Mivel a szénhidrátok felszívódását lassítja, ezért hamar úgy érezheti, hogy megtelt. A magok kitisztítják a régi “szemetet” a belekből, így méregtelenítve fogyhat. Javítja a fizikai állóképességet, segít megőrizni a szervezet hidratáltságát és a kiegyensúlyozott elektrolitokat, így tökéletes étel sportolók számára is. Ezek az apró magvak tele vannak kalciummal, tartalmaznak még bórt. A bór egy olyan nyomelem, amely segít a kalciumot beépíteni a csontokba. Ez a szuper mag rengeteg antioxidánst tartalmaz, 3-szor annyit, mint az áfonya. Nem csak segít a betegségekkel szembeni harcban, de nem ürül ki olyan hamar a szervezetből, mint például a c-vitamin. A chia magja 3-szor több vasat tartalmaz, mint a spenót, amelyre nagy szükség van ahhoz, hogy az oxigén a tüdőből a szervekbe és izmokba jusson. Ez a zseniális élelmiszer rendkívül magas omega-3 és omega-6 zsírsavat tartalmaz, mindkettő elengedhetetlen az agyműködéséhez, a depresszió visszafordításához és az általános jó egészségi állapothoz. Kutatások a chia magokkal kapcsolatban: Cukorbetegség: a kanadai St. Michael’s Hospital kutatócsoportja arra következtetésre jutott, hogy a chia mag jelentősen csökkenti a szív-és érrendszeri problémákat olyanoknál, akik 2. típusú cukorbetegségben szenvednek. Ezen eredmények között volt a szisztolés vérnyomás szignifikáns csökkenése, miközben a vércukorszint javult. A vezető kutató, Vladimir Vuksan azt mondta a chiáról: "Hozzáadhatod bármilyen ételhez, akár a legrosszabbhoz és javítja az egészséged. " Koleszterin. A University of Arizona kutatói csirkékkel és más állatokkal etettek chia magot, ez jelentősen csökkentette az állatok vérzsír szintjét. Amikor ugyanezt a vizsgálatot lennel végezték el akkor kevesebb tojást tojtak, amikor halolajjal akkor a tojás furcsa íze lett, az egyetlen ahol nem volt semmilyen probléma az a chia magos kísérlet volt. A University of Arizona másik tanulmányában patkányokat etettek 30 napig chia maggal, ami jelentősen csökkentette a koleszterinszintet és ezzel együtt a szívbetegségek kockázatát is. A chia felhasználása: A chia magot használhatjuk lekvárokba, turmixokba, süteményekbe, vagy bármi másba. Hihetetlenül sokoldalú és nem változtatja meg az étel ízét sem (teljesen semleges ízű). Összetevők: azték zsálya (Salvia hispanica)

Vitaking termékek »
Vitaking termékek »

Címkék:

vitaking