Szuperlekvár 3 év feletti gyerekeknek. 2 kg zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum (BRIX: 82%).
210 g-os koncentrátum; Organic Force termék az erős immunrendszerért - gyermekek részére.
Hazai gyártó által, kb. 2 kg bio zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum (BRIX: 82%) - németországi gyártású béta glükánnal - gyermekeink immunrendszerének védelméért. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot, alacsony hőfokon, speciális eljárással készült, hogy a hatóanyagokat semmilyen károsodás ne érje, támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést.
Összetevők: Yestimun béta-glükán (100mg/kávéskanál) meggy-, cékla-, vörös szőlő- és csicsóka szuperkoncentrátum (kb. 2kg zöldség-gyümölcsből).
• A béta-glükán számtalan tanulmány szerint aktiválja az immunműködést, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.
• A meggy magas A-vitamin, B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, gyulladásgátló és antibakteriális hatású; vörös szőlő magnézium, folsav, vas és B-vitamin forrás, regeneráló hatású antioxidáns, béltisztító; a cékla javítja az általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; a csicsóka immunműködést támogató, bélflórát helyreállító összetevő. Adagolás: Gyermekeknek 1 kávéskanál koncentrátum (ennek béta-glükán tartalma: 100 mg) elfogyasztása javasolt napi 1 alkalommal, folyamatosan.
• Különösen azoknak a gyereknek ajánlott, akik közösségbe járnak, így fokozottan ki vannak téve a különböző fertőzéseknek
• Legyengült immunrendszer esetén
• Betegség megjelenése esetén (nagyobb dózisban)
• Az őszi-téli-tavaszi hónapok alatt folyamatosan javasolt
• Meghűlés, torokfájás, gyulladás vagy egyéb megbetegedés első jelére nagyobb adagban javasolt (napi 2-3 kávéskanál)
OÉTI notifikációs szám: 17599/2016