Főkategóriák
Mások ezeket vették
A glicin gátolja az értékes fehérjék lebomlását, ezzel építi az izmokat, és elősegíti azok gyors regenerációját. Sportolóknak különösen ajánlott a pótlása, mert növeli az állóképességet, az erőszintet. Elsősorban az immunrendszer, az idegrendszer és az emésztőrendszer sejtjeinek energiaellátását biztosítja.
A glicin gátolja az értékes fehérjék lebomlását, ezzel építi az izmokat, és elősegíti azok gyors regenerációját. Sportolóknak különösen ajánlott a pótlása, mert növeli az állóképességet, az erőszintet. Elsősorban az immunrendszer, az idegrendszer és az emésztőrendszer sejtjeinek energiaellátását biztosítja.
A glicin egy aminosav, amely segít a szövetek és a hormonok fenntartásához szükséges fehérjék felépítésében.
A glicin név a görög ÉDES szóból származik. A szervezetnek szüksége van a glicinre olyan fontos vegyületek előállításához, mint a glutation, a kreatin és a kollagén. Ennek a fontos tápanyagnak a bevitelét növelheti, ha italokhoz és ételekhez porított kiegészítő formában adja, vagy ha kollagénnel egészíti ki.
Glicin
A glicin az enzimekben és a kollagén típusú fehérjékben található aminosav, az emberi szervezetben szinte minden területen kifejti hatását. Fehérjéket termel, amelyek a szöveteket, a szerveket, az ízületeket és izmokat alkotják. Jótékony hatással van az emésztőrendszerre, szabályozza a hormonokat, kontrollálja a vércukorszintet. Képes eltávolítani a toxikus anyagokat, kiváló természetes méregtelenítő. Az idegrendszerre is hat, növeli az energiaszintet, javítja a memóriát, oldja a szorongást, és pihentető, nyugodt alvást biztosít.
Tápanyagok 100 g-ban:
Energia 791 kJ/189 kcal
Zsír 0 g
amelyben telített zsírsav 0 g
Szénhidrát 0 g
amelyben cukor 0 g
Rost 0 g
Fehérje (protein) 76 g
Só 0 g
Összetevők:
100% glicin por.
Ajánlott adagolás:
napi 3-5 g.
A glicin egy aminosav, amely segít a szövetek és a hormonok fenntartásához szükséges fehérjék felépítésében.
A glicin név a görög ÉDES szóból származik. A szervezetnek szüksége van a glicinre olyan fontos vegyületek előállításához, mint a glutation, a kreatin és a kollagén. Ennek a fontos tápanyagnak a bevitelét növelheti, ha italokhoz és ételekhez porított kiegészítő formában adja, vagy ha kollagénnel egészíti ki.
Glicin
A glicin az enzimekben és a kollagén típusú fehérjékben található aminosav, az emberi szervezetben szinte minden területen kifejti hatását. Fehérjéket termel, amelyek a szöveteket, a szerveket, az ízületeket és izmokat alkotják. Jótékony hatással van az emésztőrendszerre, szabályozza a hormonokat, kontrollálja a vércukorszintet. Képes eltávolítani a toxikus anyagokat, kiváló természetes méregtelenítő. Az idegrendszerre is hat, növeli az energiaszintet, javítja a memóriát, oldja a szorongást, és pihentető, nyugodt alvást biztosít.
Tápanyagok 100 g-ban:
Energia 791 kJ/189 kcal
Zsír 0 g
amelyben telített zsírsav 0 g
Szénhidrát 0 g
amelyben cukor 0 g
Rost 0 g
Fehérje (protein) 76 g
Só 0 g
Összetevők:
100% glicin por.
Ajánlott adagolás:
napi 3-5 g.