500 g-os porlasztva szárított tojásfehérje; Capriovus termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
A tojásfehérje por használata nagyon előnyös édesipari termékek, pékáruk, húskészítmények előállításánál. A kíméletes szárítás következtében a felhasználásra visszahígított termék fizikai és kémiai jellemzői közel azonosak a friss tojásfehérjéével. Ha tojásfehérje port használ, nincs szüksége helyigényes tojásraktárra, sem hűtőkamrára, elég egy olyan helyiség, amely biztosítja a hűvös, száraz, direkt napfénytől védett körülményeket. A termék felhasználásával a fehérje-sárgája arány tetszőlegesen megválasztható, mivel rendelhet külön tojássárgája port és teljes tojásport is. A hosszú minőségmegőrzési idő miatt nem kell pontosan, előre megterveznie az alapanyag szükségletét, a váratlan megrendeléseit is pontosan tudja teljesíteni.