Főkategóriák
Mások ezeket vették
1 932 Ft
1643 Ft
Egységár: 1,64 Ft
100% N-Acetil-L-cisztein aminosav. A bőr, a haj és a köröm egészségéért; az immunrendszer erősítéséért; az ízületek, csontok, porcok védelméért. Immunerősítő és nyákoldó kapszula. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Vegetáriánus kapszulában.
Miben nyújthat segítséget az N-Acetil-L-cisztein (NAC)? Antioxidásként erősíti az immunrendszert, ezen kívül nyákoldó hatású a ciszteinből képződő glutation óvja az izmokat a károsodástól segít a bőr regenerálódásában, az új bőr képződésében segíti a bőr, a haj és a köröm egészségének megőrzését, óvja az ízületeket, csontokat, porcokat.
Az N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája. Gyakran alkalmazzák táplálékkiegészítőkben. Magas kéntartalmának köszönhetően segít közömbösíteni az anyagcsere folyamat káros melléktermékeit, a szabad gyököket, vagyis antioxidánsként védi és egészséges állapotban tartja a sejteket. A szervezet L-ciszteinből és más aminosavakból glutationt állít elő, mely anyag egy rendkívül hatékony antioxidáns. A glutation koncentrációt az orvostudomány az öregedés egyik jelzőszámának tekinti. Ahogy öregszünk, azzal párhuzamosan csökken a szervezet glutationtartalma. Másképpen fogalmazva, aki fiatal szeretne maradni, annak gondoskodnia kell a glutationszint növeléséről, például megfelelő mennyiségű cisztein bevitelével. Kijelenthető, hogy sportolók számára az egyik legfontosabb antioxidáns anyag. Az edzés okozta sérülések elleni hatásain felül, segíti a kötőszövet képződését, küzd a vírusos fertőzések ellen és jótékony hatással van az ízületekre. Előfordulása: Baromfi, joghurt, zab, búzacsíra, tojássárgája, fokhagyma, brokkoli, kelbimbó. Egyéb antioxidánsokkal – C-vitaminnal, E-vitaminnal – együtt szedve még erősebb hatás érhető el.
ADAGOLÁS: Szétrágás nélkül folyadékkal lenyelve étkezés előtt. Napi ajánlott adagolás: 1-2 kapszula.
ÖSSZETEVŐK: N-acetil-L-cisztein, kapszula (pullulán).
Aktív hatóanyagok 1 kapszula esetén: N-acetil-L-cisztein: 600 mg.
Tárolás: Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen. Gyermekek elő elzárva tartandó.
Az N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája. Gyakran alkalmazzák táplálékkiegészítőkben. Magas kéntartalmának köszönhetően segít közömbösíteni az anyagcsere folyamat káros melléktermékeit, a szabad gyököket, vagyis antioxidánsként védi és egészséges állapotban tartja a sejteket. A szervezet L-ciszteinből és más aminosavakból glutationt állít elő, mely anyag egy rendkívül hatékony antioxidáns. A glutation koncentrációt az orvostudomány az öregedés egyik jelzőszámának tekinti. Ahogy öregszünk, azzal párhuzamosan csökken a szervezet glutationtartalma. Másképpen fogalmazva, aki fiatal szeretne maradni, annak gondoskodnia kell a glutationszint növeléséről, például megfelelő mennyiségű cisztein bevitelével. Kijelenthető, hogy sportolók számára az egyik legfontosabb antioxidáns anyag. Az edzés okozta sérülések elleni hatásain felül, segíti a kötőszövet képződését, küzd a vírusos fertőzések ellen és jótékony hatással van az ízületekre. Előfordulása: Baromfi, joghurt, zab, búzacsíra, tojássárgája, fokhagyma, brokkoli, kelbimbó. Egyéb antioxidánsokkal – C-vitaminnal, E-vitaminnal – együtt szedve még erősebb hatás érhető el.
ADAGOLÁS: Szétrágás nélkül folyadékkal lenyelve étkezés előtt. Napi ajánlott adagolás: 1-2 kapszula.
ÖSSZETEVŐK: N-acetil-L-cisztein, kapszula (pullulán).
Aktív hatóanyagok 1 kapszula esetén: N-acetil-L-cisztein: 600 mg.
Tárolás: Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen. Gyermekek elő elzárva tartandó.