Főkategóriák
Mások ezeket vették
Élvezd a roppanós csokoládé és a fanyar meggy izgalmas találkozását!
A Csinta Chocolate Thins termékek az osztrák Harrer cukrászdinasztia soproni csokoládéműhelyével való együttműködésből születtek.A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.
A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült. Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket!
A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket.
Összetevők: 65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgó lecitin (emulgálószer)) alma, meggy.
145g meggy/100g-termékben. Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 62%.
Vegán, gluténmentes.
A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült. Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket!
A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket.
Összetevők: 65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgó lecitin (emulgálószer)) alma, meggy.
145g meggy/100g-termékben. Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 62%.
Vegán, gluténmentes.