Főkategóriák
Mások ezeket vették
Fermentált zabital áfonyával és feketeribiszkével.
Dar Vegán joghurtkultúrás kék áfonyás-fekete ribizlis ital friss, gyümölcsös ízzel rendelkezik, amelyet az áfonya és fekete ribizli kissé savanykás jegyei tovább fokoznak. Kiváló reggeli lehet, amikor gyümölcsökkel és magvakkal tálalják, vagy egyszerűen önállóan is élvezhető. Ráadásul a növényi alapú joghurtok gyakran magasabb rost- és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek, így egészségesebb alternatívát nyújthatnak.
Összetevők: víz, 10,1% zab, cukor, 5,5% áfonya, 4,6% feketeribiszke, módosított keményítő (tápióka, kukorica), napraforgóolaj, 0,8% maracujalé koncentrátumból, természetes aromák, stabilizátorok: pektinek és gellángumi, bodzalé koncent- rátum, étkezési só, L.CASEI 431 Lactobacillus paracasei (min.108 cfu/ml), vegán joghurtkultúra.
Tápérték 100g termékben:
Energia: 341kJ/81kCal
Zsír: 1.1g
amelyből telített zsírsavak: 0.2g
Szénhidrát: 16.6g
amelyből cukor: 12.2g
Fehérje: 0.7g
Só: 0.09g
Összetevők: víz, 10,1% zab, cukor, 5,5% áfonya, 4,6% feketeribiszke, módosított keményítő (tápióka, kukorica), napraforgóolaj, 0,8% maracujalé koncentrátumból, természetes aromák, stabilizátorok: pektinek és gellángumi, bodzalé koncent- rátum, étkezési só, L.CASEI 431 Lactobacillus paracasei (min.108 cfu/ml), vegán joghurtkultúra.
Tápérték 100g termékben:
Energia: 341kJ/81kCal
Zsír: 1.1g
amelyből telített zsírsavak: 0.2g
Szénhidrát: 16.6g
amelyből cukor: 12.2g
Fehérje: 0.7g
Só: 0.09g