Főkategóriák
Mások ezeket vették
Madagaszkári bourbon vanília paszta vanília magokkal.
A Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta finom, nemes ízt kölcsönöz a desszerteknek. Süteményekhez és desszertekhez.
Összetevők: Invertcukor szirup, Ivóvíz, 15% bourbon vanília kivonat, 2, 0% kivonatolt vaníliamag, Cukor, Sűrítőanyag (tragantmézga).
Javasolt adagolás: 1 teáskanál vanília paszta 250 g liszt vagy 500 ml folyadék felhasználásával készült süteményhez, illetve desszerthez elegendő.
Felhasználás: Süteményekhez, desszertekhez, krémekhez, levesekhez, szószokhoz, tejszínhabhoz, fagylaltokhoz és palacsintához.
Összetevők: Invertcukor szirup, Ivóvíz, 15% bourbon vanília kivonat, 2, 0% kivonatolt vaníliamag, Cukor, Sűrítőanyag (tragantmézga).
Javasolt adagolás: 1 teáskanál vanília paszta 250 g liszt vagy 500 ml folyadék felhasználásával készült süteményhez, illetve desszerthez elegendő.
Felhasználás: Süteményekhez, desszertekhez, krémekhez, levesekhez, szószokhoz, tejszínhabhoz, fagylaltokhoz és palacsintához.
Dr. Oetker termékek »
Dr. Oetker termékek »