A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez.
Felhasználási javaslat: Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.

Holland kakaópor sütéshez A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj-tartalmának, intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. A sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.

A termékre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, végleges tájékoztatást a termék átvételét követően, a termék csomagolásán tal.
Dr. Oetker termékek »
Dr. Oetker termékek »

Címkék:

dr. oetker