Főkategóriák
Mások ezeket vették
Burgonyakeményítő alapú gluténmentes lisztkeverék.
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, rizsmentes, vegán, növényi alapú kenyerek készítéséhez.
Alap kenyérrecept, hozzávalók: 500g kenyér lisztkeverék, 3g porélesztő, 620g langyos víz, 15g étolaj.
Elkészítés: Keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat külön tálakban, majd öntsük rá a folyadékra a száraz keveréket. Robotgép habverő karjával dolgozzuk közepes fokozaton csomómentesre. Hígabb nokedlitészta állagú keveréket kapunk. Öntsük egy sütőpapírral bélelt másfél literes kenyérformába, majd vékonyan lisztezzük le, fedjük le és 50 fokos sütőben kelesszük 45 percig. Előmelegített 200 fokos sütőben süssük készre 60 perc alatt alsó-felső sütéssel. Várjuk meg amíg teljesen kihűl, majd szeleteljük ízlés szerint.
Összetevők: gluténmentes keverék (kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, kölesliszt), barna nádcukor, Himalája só, útifű maghéj liszt, lóbab fehérje
Felhasználási terület: gluténmentes kenyerek készítéséhez.
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:
Energia: 1402kJ/330kcal
Zsír: 0,2g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 79g
amelyből cukrok: 3,0g
Rost: 2,4g
Fehérje: 1,4g
Só: 2,7g
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban tárolva a csomagoláson feltüntetett időpontig (nap/hónap/év). Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen.
Alap kenyérrecept, hozzávalók: 500g kenyér lisztkeverék, 3g porélesztő, 620g langyos víz, 15g étolaj.
Elkészítés: Keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat külön tálakban, majd öntsük rá a folyadékra a száraz keveréket. Robotgép habverő karjával dolgozzuk közepes fokozaton csomómentesre. Hígabb nokedlitészta állagú keveréket kapunk. Öntsük egy sütőpapírral bélelt másfél literes kenyérformába, majd vékonyan lisztezzük le, fedjük le és 50 fokos sütőben kelesszük 45 percig. Előmelegített 200 fokos sütőben süssük készre 60 perc alatt alsó-felső sütéssel. Várjuk meg amíg teljesen kihűl, majd szeleteljük ízlés szerint.
Összetevők: gluténmentes keverék (kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, kölesliszt), barna nádcukor, Himalája só, útifű maghéj liszt, lóbab fehérje
Felhasználási terület: gluténmentes kenyerek készítéséhez.
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:
Energia: 1402kJ/330kcal
Zsír: 0,2g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 79g
amelyből cukrok: 3,0g
Rost: 2,4g
Fehérje: 1,4g
Só: 2,7g
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Magyarország. Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban tárolva a csomagoláson feltüntetett időpontig (nap/hónap/év). Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen.