Főkategóriák
Mások ezeket vették
Növényi fasírt alap, lisztkeverék, melynek segítségével percek alatt ízletes növényi alternatívája készíthető a hagyományos fasírtnak.
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag növényi fasírtok készítéséhez, melyek kiváló fehérjeforrások lehetnek.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, csicseriborsóliszt, quinoa liszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), sómentes ételízesítő (sárgarépa dara, paszternák dara, burgonya dara, póréhagyma dara, vöröshagyma dara, petrezselyem levél), gluténmentes sörélesztő pehely
Elkészítési javaslat:
Hozzávalók 12db fasírthoz:
100g Bake-Free Alap fasírtkeverék-köleses
4g Himalája só
120g langyos víz (minimum 40 fokos)
kókuszolaj a sütéshez.
Elkészítés: A kókuszolaj kivételével keverjük össze a hozzávalókat, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő a kókuszolajat a sütéshez 6-7-es fokozaton vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 darab golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot. Reszelt zöldségekkel keverve is elkészíthetjük. A fasírtkeverék sokoldalúan felhasználható, nem csak növényi fasírthoz.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1448kJ/343kcal
Zsír: 3,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,7g
Szénhidrát: 58g
amelyből cukrok: 2,1g
Rost: 14g
Fehérje: 13g
Só: 0,06g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Magyarország. Nettó tömeg: 1000g.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, csicseriborsóliszt, quinoa liszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), sómentes ételízesítő (sárgarépa dara, paszternák dara, burgonya dara, póréhagyma dara, vöröshagyma dara, petrezselyem levél), gluténmentes sörélesztő pehely
Elkészítési javaslat:
Hozzávalók 12db fasírthoz:
100g Bake-Free Alap fasírtkeverék-köleses
4g Himalája só
120g langyos víz (minimum 40 fokos)
kókuszolaj a sütéshez.
Elkészítés: A kókuszolaj kivételével keverjük össze a hozzávalókat, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő a kókuszolajat a sütéshez 6-7-es fokozaton vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 darab golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot. Reszelt zöldségekkel keverve is elkészíthetjük. A fasírtkeverék sokoldalúan felhasználható, nem csak növényi fasírthoz.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1448kJ/343kcal
Zsír: 3,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,7g
Szénhidrát: 58g
amelyből cukrok: 2,1g
Rost: 14g
Fehérje: 13g
Só: 0,06g
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Magyarország. Nettó tömeg: 1000g.
Éden Prémium termékek »
Éden Prémium termékek »