Köleslisztből készült gluténmentes erdei gomba ízesítésű penne száraztészta.
Az Eden Premium kölestészta saját recept alapján készül tésztaüzemünkben. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony fokozaton 2-4 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Összetevők: kölesliszt (85 %), ivóvíz, útifű maghéj liszt, vegyes erdei gombapor.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1340kJ / 317kcal
Zsír: 2,5g
amelyből telített zsírsavak: 0,5g
Szénhidrát: 61g
amelyből cukrok: <0,5g
Rost: 6,6g
Fehérje: 9,3g
Só: <0,01g

Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Magyarország.
Éden Prémium termékek »
Éden Prémium termékek »

Címkék:

éden prémium