Főkategóriák
Mások ezeket vették
A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
A Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatással rendelkeznek, melynek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtműködés kialakulását a szervezetben.
Polifenol tartalom: 24.000mg/l
Flavonoid tartalom: 18.000mg/l
A flavonoidokról: A fotoszintézisre képes növények igen gazdagok aromás vegyületekben, amelyek nagy csoportját alkotják a flavonoidok, melyek a polifenol típusú vegyületekhez tartoznak. A flavonoidok jelentős farmakológiai, fiziológiai hatásai régóta ismertek és bizonyítottak, de napjainkban is számos élettani és klinikai kutatás folyik, melynek során további pozitív hatásuk nyer igazolást. Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése. A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak. Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Tápanyagok 100ml-ben:
Összes polifenol: 4400mg
Ebből flavonoid: 3399mg
Antocianidin: 20mg
Antioxidáns (ORP): -400mV
Összetevők: Vörös szőlőlé, fekete ribizli lé, feketecseresznye lé, feketeszeder lé, bodza lé, szilvalé, kökény lé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95%, E 960).
Ajánlott napi bevitel: 50ml/100ml
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
A Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatással rendelkeznek, melynek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtműködés kialakulását a szervezetben.
Polifenol tartalom: 24.000mg/l
Flavonoid tartalom: 18.000mg/l
A flavonoidokról: A fotoszintézisre képes növények igen gazdagok aromás vegyületekben, amelyek nagy csoportját alkotják a flavonoidok, melyek a polifenol típusú vegyületekhez tartoznak. A flavonoidok jelentős farmakológiai, fiziológiai hatásai régóta ismertek és bizonyítottak, de napjainkban is számos élettani és klinikai kutatás folyik, melynek során további pozitív hatásuk nyer igazolást. Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése. A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak. Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
Tápanyagok 100ml-ben:
Összes polifenol: 4400mg
Ebből flavonoid: 3399mg
Antocianidin: 20mg
Antioxidáns (ORP): -400mV
Összetevők: Vörös szőlőlé, fekete ribizli lé, feketecseresznye lé, feketeszeder lé, bodza lé, szilvalé, kökény lé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95%, E 960).
Ajánlott napi bevitel: 50ml/100ml
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.