Főkategóriák
Mások ezeket vették
A herby's fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra.
is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt
magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A herby's fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek
megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval
készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a
különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól
függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással
készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a
citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio narancs,
vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét
a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy
szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag
mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a
fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az
üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő
mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és
kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a fokhagyma fűszercseppből
akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a bio lime
fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A herby's fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek
megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval
készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a
különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól
függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással
készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a
citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio narancs,
vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét
a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy
szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag
mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a
fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az
üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő
mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és
kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a fokhagyma fűszercseppből
akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a bio lime
fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!