Növényi alapú pikáns tofu virsli. Az emberi szervezet számára fontos fehérjéket, kalciumot és más kedvező élettani hatású anyagokat tartalmaz.
100% növényi alapú. Koleszterin- és tartósítószer-mentes. 100%-ban európai szójából készült, géntechnológiával módosított szervezetek (GMO) alkalmazása nélkül.

Kínálatunkban kivételes növényi eredetű virsliket talál. Önnek csak választania kell – csemege vagy pikáns? A gyorsételek szerelmeseinek, akik szeretik korlátozás nélkül élvezni a mindennapokat.

Virslink alapanyaga a Lunter tofu, a legkeresettebb Tofu a szlovák és cseh piacon, amelyet hagyományos, 2000 éves tisztességes gyártási eljárással állítunk elő. Az így előállított termék bizonyítottan jótékony hatással van az egészségünkre. Virslijeink ízét a természetes adalékanyagok és fűszerek teszik tökéletessé. Ennek köszönhetően az ízüket és minőségüket is tekintve Európa-szerte kivételes minősítéseket kapnak. A hagyományos szójavirslikkel szemben, amelyek előállításához extrudált vagy izolált porkeveréket használnak.

Fűszeres növényi termék, bükkfán füstölt, vákuumcsomagolt, pasztőrözött.
Összetevők: 55% tofu (víz, szójabab), víz, repceolaj, borsófehérje, napraforgó fehérje, gluténmentes szójaszósz (víz, erjesztett szójabab, erjesztett búza, só) szárított hagyma, szárított fokhagyma, só, fűszer- és fűszerkivonat-keverék, erjesztett rizs, természetes aromák, sűrítőanyag: konjak, karragén, metil-cellulóz, zselésítő anyag: kálium-klorid, antioxidáns: aszkorbinsav.

Tápérték 100 g termékben: Energia: 918kJ / 221kcal, zsír: 17g, amelyből telített zsírsavak: 1,4g, szénhidrát: 5,0g, amelyből cukrok: < 0,5g, fehérje: 12g; só: 1,6g.

A termékeink csomagolásához használt csomagolóanyagok újrahasznosítható műanyagokból készülnek, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy 100%-ban növényi csomagolóanyagokkal váltsuk fel őket.
Lunter termékek »
Lunter termékek »

Címkék:

lunter