Főkategóriák
Mások ezeket vették
Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt, zöldség és semmi más. Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, durum száraztészta.
30% zöldségtartalommal. Spenót, sárgarépa, paradicsom-cékla vegyesen.
A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat.
A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez.
A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő'és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról.
A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete.
Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.
A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag puha búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta.
A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatjuk. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek.
Összetevők: Durum liszt (durum dara), 33% zöldség püré (paradicsom, cékla, sárgarépa, spenót változó arányban), só.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1493kj / 357kcal
Zsír: 1,5g
amelyből telítetlen zsírsavak: 0,36g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 3,5g
Fehérje: 12,5g
Só: 1,2g
A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat.
A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez.
A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő'és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról.
A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete.
Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.
A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag puha búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta.
A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatjuk. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek.
Összetevők: Durum liszt (durum dara), 33% zöldség püré (paradicsom, cékla, sárgarépa, spenót változó arányban), só.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1493kj / 357kcal
Zsír: 1,5g
amelyből telítetlen zsírsavak: 0,36g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 3,5g
Fehérje: 12,5g
Só: 1,2g