Főkategóriák
Mások ezeket vették
Nem tartalmaz cukrot, glutént, keményítőt, olajos magőrleményeket, tejterméket, tejszármazékot, szóját!
Alaprecept hozzávalók: 120g Pizzapor, 40ml olaj, 200ml víz.
Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk, amíg egy homogén masszát kapunk. Tegyük sütőpapírra és vizes kézzel, körkörös mozdulatokkal nyújtsuk, formázzuk kívánt nagyságúra és vastagságúra (ha szükséges többször is nedvesítsük be a kezünket). Nem nehéz szépen formázni. Ha elkészültünk, kenjük meg pizzaszósszal, vagy bármilyen alappal és tetszés szerint szórjunk rá feltétet. Előmelegített sütőben süssük 180 fokon kb. 20-25 percig.
Összetevők: Élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, édesítőszer:eritrit, tojásfehérjepor, só, sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), szárított élesztő; savanyúságot szabályzó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), citromsav.
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 954kJ/228kcal
Zsír: 4,3g
melyből telített zsírsavak: 0,90g
Szénhidrát: 1,3g
melyből cukor: 0g
Élelmi rost: 61,32g
Fehérje: 10g
Só: 2,70g
Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk, amíg egy homogén masszát kapunk. Tegyük sütőpapírra és vizes kézzel, körkörös mozdulatokkal nyújtsuk, formázzuk kívánt nagyságúra és vastagságúra (ha szükséges többször is nedvesítsük be a kezünket). Nem nehéz szépen formázni. Ha elkészültünk, kenjük meg pizzaszósszal, vagy bármilyen alappal és tetszés szerint szórjunk rá feltétet. Előmelegített sütőben süssük 180 fokon kb. 20-25 percig.
Összetevők: Élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, édesítőszer:eritrit, tojásfehérjepor, só, sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), szárított élesztő; savanyúságot szabályzó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), citromsav.
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 954kJ/228kcal
Zsír: 4,3g
melyből telített zsírsavak: 0,90g
Szénhidrát: 1,3g
melyből cukor: 0g
Élelmi rost: 61,32g
Fehérje: 10g
Só: 2,70g