Ennek a lisztkeveréknek a felhasználásával kívül ropogós, belül puha kenyeret kapsz eredményül.
Összetevők: arany lenmagliszt, tápióka keményítő, kókusz liszt, útifű maghéj liszt, bambusz liszt, PaleoLét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményitő), só.

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, mustármagot, szezámmagot és kukoricát.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1133kJ / 272kcal
Zsír: 4,2g
amelyből telített zsírsavak: 1,4g
Szénhidrát: 20,5g
amelyből cukrok: 2,6g
poliolok: 0g
keményítő: 17,8g
Élelmi rost: 36,3g
Fehérje: 19,9g
Só: 3,9g

A PaleoLét termékeiben találhatók olyan összetevők, mint bambuszrost liszt, aranylenmag liszt, kókuszliszt, útifű maghéj liszt, konjakliszt és tápióka-keményítő, melyek együtt segítik a kiegyensúlyozott energiaellátást.

Kiemelendő, hogy az egyik fontos alkotóelem, az aranylenmag liszt, magas tápanyag- és rosttartalmú, valamint esszenciális zsírsavakban gazdag, melynek élettani hatása jelentős.

A lisztkeverék speciális receptjének köszönhetően a PaleoLét kenyér hosszan friss marad, másnap sem lesz száraz, ami más gluténmentes péksüteményekre jellemző lehet.

A PaleoLét lisztkeverékek ideális megoldást nyújtanak az emésztőrendszeri egyensúlyhiány időszakaira. Az emésztőrendszer regenerációja és az egyensúly helyreállítása érdekében fontos a paleolit életmód betartása.
Paleolét termékek »
Paleolét termékek »

Címkék:

paleolét