Főkategóriák
Mások ezeket vették
Csicseriborsó konzerv.
Főtt csicseriborsó
Összetevők: Csicseriborsó, víz, só, szekvesztrálószer: E385, tartósítószer: E-223 (nátrium-diszulfit)
Szulfitot tartalmaz!
A termék levét leöntve, a főtt csicseriborsóval azonos módon felhasználható, önállóan főételként, köretként vagy salátának.
Szobahőmérsékleten tárolható, de felbontás után hűtőben kell tartani
Összetevők: Csicseriborsó, víz, só, szekvesztrálószer: E385, tartósítószer: E-223 (nátrium-diszulfit)
Szulfitot tartalmaz!
A termék levét leöntve, a főtt csicseriborsóval azonos módon felhasználható, önállóan főételként, köretként vagy salátának.
Szobahőmérsékleten tárolható, de felbontás után hűtőben kell tartani