Főkategóriák
Mások ezeket vették
Natúr marha kollagén por. Hozzájárulhat a bőr feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez, a porcok ízületek állapotának védelméhez.
A Kollagén egy teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj). Valójában a kollagén teszi ki a teljes test protein mennyiség 50%-át.
Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése is csökken, ami a porcok és inak, valamint a bőrszövet rugalmasságának csökkenését is okozza. Ahogy csökken a szervezet kollagén tartalma, a bőr annál inkább megereszkedik és ráncosodásra hajlamossá válik.
A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva a kollagén hozzájárulhat a bőr, csontozat, porcok, erek normál állapotának és működésének fenntartásához. Támogathatja a ízületi porc regenerálódását, felépülését. Biztosíthatja a porc építőelemeinek (peptidek) bioszintézisét és a bőr kötőszövet, szalagok és inak rugalmasságát.
Hatóanyag 9g (3 csapott teáskanálnyi mennyiségben):
Hidrolizált marha kollagén peptid por 9g:
fehérje: 8g
energia: 33kcal
Összetevők: hidrolizált kollagén peptid (marha kollagén).
Teljesen natúr termék! Nem tartalmaz ízesítést, színezéket, cukrot vagy bármilyen egyéb hozzáadott anyagot!
Napi ajánlott mennyiség: 9g (3 csapott teáskanál)
Elkészítése: 9g (3 csapott teáskanál) port egy pohárban keverjen el 2dl tetszés szerinti (nem alkoholos vagy buborékos) folyadékkal, vagy shaker-ben rázza össze (gyorsabban oldódik), vagy turmixgépben adja hozzá bármilyen készülő smootie-hoz, protein italhoz, esetleg joghurtban, főtt zabkásában vagy gyümölcspürében alaposan keverje el (ételekben elkeverve nehezebben oldódik).
OGYÉI notifikációs szám: 26450/2021
Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése is csökken, ami a porcok és inak, valamint a bőrszövet rugalmasságának csökkenését is okozza. Ahogy csökken a szervezet kollagén tartalma, a bőr annál inkább megereszkedik és ráncosodásra hajlamossá válik.
A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva a kollagén hozzájárulhat a bőr, csontozat, porcok, erek normál állapotának és működésének fenntartásához. Támogathatja a ízületi porc regenerálódását, felépülését. Biztosíthatja a porc építőelemeinek (peptidek) bioszintézisét és a bőr kötőszövet, szalagok és inak rugalmasságát.
Hatóanyag 9g (3 csapott teáskanálnyi mennyiségben):
Hidrolizált marha kollagén peptid por 9g:
fehérje: 8g
energia: 33kcal
Összetevők: hidrolizált kollagén peptid (marha kollagén).
Teljesen natúr termék! Nem tartalmaz ízesítést, színezéket, cukrot vagy bármilyen egyéb hozzáadott anyagot!
Napi ajánlott mennyiség: 9g (3 csapott teáskanál)
Elkészítése: 9g (3 csapott teáskanál) port egy pohárban keverjen el 2dl tetszés szerinti (nem alkoholos vagy buborékos) folyadékkal, vagy shaker-ben rázza össze (gyorsabban oldódik), vagy turmixgépben adja hozzá bármilyen készülő smootie-hoz, protein italhoz, esetleg joghurtban, főtt zabkásában vagy gyümölcspürében alaposan keverje el (ételekben elkeverve nehezebben oldódik).
OGYÉI notifikációs szám: 26450/2021