Főkategóriák
Mások ezeket vették
660 Ft
561 Ft
Egységár: 140,16 Ft
A kókuszcukor a kókuszpálma virág nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás. A kókuszvirág cukor egy természetes édesítőszer, amelynek glikémiás indexe alacsony, gluténmentes vagy paleo diétát követők is fogyaszthatják.
Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.
A kókuszcukor a kókuszpálma, bontatlan kókuszvirág nedvéből gyártott hagyományos cukor. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják.
Ami igazán meglepő, hogy a kókuszcukor glikémiás indexe alacsony (35), (amely segíti a vércukor-egyensúlyt és az inzulin szintet, valamint az LDL koleszterin szintjét, így megakadályozza az elhízást) szemben a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27-41).
AZ új csoda cukor cukorbetegek számára! Nincs vércukorszint növekedés. Ez jó a cukorbetegek hipoglikémiás, a túlsúlyos vagy a fogyókúrázóknak, vagy akik csak egyszerűen csökkentett kalóriatartalmú édesítőszerre tartanak igényt.
Ezen felül, a többi cukoréhoz képest, a kókuszcukor glükóz tartalma nem ingadozik nagymértékben.
A legtöbb barna nádcukrot, több mint 221 fokon főzik. A végtermék 93%-os szacharózt tartalmaz, szemben a kókuszcukorral, amelyet természetes módon, alacsony hőfokon kezelnek, a kókuszvirág cukorban csak 16% szacharóz van.
A táplálkozási előnyei: A kókuszvirág cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van, és természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C-vitaminnak. 17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom. Az íze nagyon hasonlít a barna cukoréhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik. 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges. Mint a többi édesítőszert, kókuszvirág cukrot is lehet használni kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez. Javítja az emésztést és biztosítja a gyors energia-lökést.
Összetevők: 100% kókuszvirág
A kókuszcukor a kókuszpálma, bontatlan kókuszvirág nedvéből gyártott hagyományos cukor. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják.
Ami igazán meglepő, hogy a kókuszcukor glikémiás indexe alacsony (35), (amely segíti a vércukor-egyensúlyt és az inzulin szintet, valamint az LDL koleszterin szintjét, így megakadályozza az elhízást) szemben a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27-41).
AZ új csoda cukor cukorbetegek számára! Nincs vércukorszint növekedés. Ez jó a cukorbetegek hipoglikémiás, a túlsúlyos vagy a fogyókúrázóknak, vagy akik csak egyszerűen csökkentett kalóriatartalmú édesítőszerre tartanak igényt.
Ezen felül, a többi cukoréhoz képest, a kókuszcukor glükóz tartalma nem ingadozik nagymértékben.
A legtöbb barna nádcukrot, több mint 221 fokon főzik. A végtermék 93%-os szacharózt tartalmaz, szemben a kókuszcukorral, amelyet természetes módon, alacsony hőfokon kezelnek, a kókuszvirág cukorban csak 16% szacharóz van.
A táplálkozási előnyei: A kókuszvirág cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van, és természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C-vitaminnak. 17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom. Az íze nagyon hasonlít a barna cukoréhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik. 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges. Mint a többi édesítőszert, kókuszvirág cukrot is lehet használni kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez. Javítja az emésztést és biztosítja a gyors energia-lökést.
Összetevők: 100% kókuszvirág