Főkategóriák
Mások ezeket vették
Bükkfával füstölt, hagyományos érleléssel készített vegán szárazkolbász.
Összetevők: búza sikér, ivóvíz, zsabpehely, búzaliszt, kukoricaliszt, kókuszzsír, étkezési só, fokhagyma, fűszerpaprika, bors. Sűrítőanyag: kukoricakeményítő. Tárolási hőmérséklet 0-5 ? , minőségmegörzési idő a gyártástól számított 2 hónap. Felbontás után hűtőben tárolva 5 napig eltartható. Felhasználási javaslat: hidegen szeletelhető, feltétként vagy hozzávalóként.. 100% vegán élelmiszer. átlagos tápérték 100g termékben: energia 519kJ/141kcal., zsír 4,9g, ebből telített zsírsavak 0,8g., szénhidrát 10,6g. ebből cukor 1,7g., rost 4,9g., fehérje 14,1g., só 2,15g.
Vegán manufaktúra termékek »
Vegán manufaktúra termékek »