A Curcuma + Ginger a perui Chanchamayo tartományból származó kurkuma és aromás gyömbér és bors intenzív keveréke. Kizárólag kis adagokban, a legfinomabb összetevőkből készül.

A VIGO Kombucha Longbrew tea kézzel készített, bio nyers kombucha, szuperételekkel főzve és 10 napig fermentálva. Tele van enzimekkel, elektrolitokkal, probiotikumokkal és élő baktériumokkal, amelyek javítják a jólétet.

A VIGO longbrew termékcsaládját 10 napig erjesztik. Ezalatt a kombucha-kultúrák az eredeti teafőzetet erősen probiotikus, enzimes itallá alakítják, friss, csípős ízzel. Az Amazonas esőerdőiből származó acerola és az indiai gyömbér gyümölcsös, enyhén fűszeres ízt ad a kombuchának.

Maga a Kombucha (néha gombának nevezik) egy szimbiotikus képződmény, amely ecetbaktériumokból és élesztőgombákból áll. Az egyes baktériumok pontos aránya üzleti titok, de eláruljuk, hogy a VIGO kombuchákban ecetbaktériumok (főleg Gluconacetobacter és Lactobacillus nemzetséghez tartozó baktériumok) és élesztőkultúrák (Saccharomyces nemzetség) kombinációja található. A Kombucha szürkésbarna gumitorta alakú.

Kelet-Ázsiában a kombucha nagy hagyományokkal rendelkezik. Japánban már 400 évvel Krisztus után ismerték, Kínában isteni ajándékként imádták. Az évszázadok során Európában is eljutott hozzánk a természetes frissítő ital.

Használat: Jéghidegen ízlik a legjobban. Fogyasztás előtt ne rázza fel. Az enyhe zavarosság nem a termék hibája. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül felhasználandó.

Vigo Kombucha termékek »
Vigo Kombucha termékek »

Címkék:

vigo kombucha