A napsugár gyümölcse! Természetes gyulladáscsökkentő, magas vas- és rosttartalmú antioxidáns.
A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye. Az inka bogyó egy modern szuperélelmiszer, amely vitaminban gazdag és gyulladásgátló bioflavonoidokkal rendelkezik. A perui hegyvidéken termesztett inka bogyót betakarítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják, majd természetes vízben tisztítják és szárítják. Ez a folyamat megőrzi a természetes, nyers tápanyagtartalmukat. Az édes inka bogyó nagyszerű nassoláshoz vagy sütési összetevőként is. A bogyók ideális összetevői sokféle süteménynek, kekszeknek, csokoládéknak és finom desszert öntetnek is.
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás: egy adag = 10-15 g, 1 adag naponta, közvetlenül vagy ételbe keverve fogyasztható. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.
Összetevők: 100% bio inka bogyó (physalis peruviana).
Tápanyag-információ egységenként (100 g): Energia: 1348 kJ/322 kcal, zsír: 12,2 g -amelyből telített zsírsav: 1,4 g -amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav: 1,3 g -amelyből többszörösen telítetlen zsírsav: 8,7 g, szénhidrát: 38,4 g -amelyből cukor: 38,4 g, rost: 18,1 g, fehérje (protein): 5,8 g, só: 0,0 g.