A fiatalos agyműködésért! Kivételes szuperélelmiszer, amely hihetetlenül gazdag mikrotápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és élelmi rostokban.
A kis kék színű bogyók sokféle mikrotápanyagot kínálnak, beleértve az erős antioxidánsokat, mint a resveratrol és az antocianinok. A kékáfonyát kivételes szuperélelmiszernek tartják, amely hihetetlenül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és élelmi rostokban. Az áfonyát különös gonddal ápolják a chilei áfonya gyümölcsösökben. Chile tengerpartja, központi völgye és hegyi klímája a meleg és hűvös évszakok kombinációjával ideális a fekete áfonya növekedéséhez. Miután a betakarítás megtörtént, a fekete áfonya fagyasztva szárítási eljáráson megy keresztül, hogy olyan port kapjunk, amely megőrzi a nyers bogyó tápanyagtartalmát. Joghurtokhoz vagy smoothie-khoz adva felséges.
Egyes kutatások azt mutatják, hogy a kék áfonya napi 3 hónapos szedése segíthet az idősebb felnőttek agyi teljesítményének javításában, illetve javíthatja a gyermekek tanulmányi képességeit.
Segíthet megakadályozni a húgyhólyagfertőzések kialakulását, megakadályozva, hogy a baktériumok a húgyhólyag falához kapcsolódjanak.
Nagy rosttartalma révén segíthet a normális emésztési funkció fenntartásában. C-vitamint és más antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek csökkenthetik a duzzanatot és elpusztíthatják a rákos sejteket. Csökkentheti a depresszió tüneteit.
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás: egy adag = 5 g, 1 adag naponta. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
Összetevők: 100% bio kékáfonya (vaccinum corymbosum).
Tápanyag-információ egységenként (100 g): Energia: 1421 kJ/339 kcal, zsír: 1,6 g -amelyből telített zsírsav: 0,1 g -amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav: 0,4 g -amelyből többszörösen telítetlen zsírsav: 1,0 g, szénhidrát: 72,8 g -amelyből cukor: 69,3 g, rost: 14,3 g, fehérje (protein): 0,6 g, só: 0,0 g, réz: 0,36 mg.