Főkategóriák
Mások ezeket vették
A Biomenü Bio Agaragar por egy növényi eredetű zselésítőanyag, amelyet vörös tengeri algákból állítanak elő. A termék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
Az agaragar vörös tengerimoszatból (Rhodophyceae), elsősorban Gelidiumból és Gracilariából kivont poliszacharid. A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője. Íztelen és szagtalan, különféle desszertek, édességek és egyéb ételek készítésére használható.
Az agaragar zselésítőszer, ami azt jelenti, hogy folyadékok sűrítésére és megszilárdítására használható. Hőstabil, azaz hideg és meleg ételekhez egyaránt használható. Vízben oldódik, de alkoholban nem. Az agaragarpor használatához egyszerűen adja hozzá meleg folyadékhoz és forralja fel. A folyadék ezután körülbelül 45 Celsius fokon megszilárdul. Az agaragarpor szükséges mennyisége a végtermék kívánt vastagságától vagy szilárdságától függ. Lágy kötésű gélhez használjon körülbelül 0,5-1 teáskanál agaragarport egy csésze folyadékhoz. Szilárdabb állag eléréséhez használjon 1,5-2 teáskanálnyit egy csésze folyadékhoz.
Az agaragar egy sokoldalú összetevő, amely különféle ételekhez használható. Az ázsiai konyha kedvelt összetevője.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag.
Hozzávalóként használható levesek sűrítőjeként vagy cukorkák és fagylaltok zselésítőanyagaként.
Összetevő:
100% agaragar.
Az agaragar zselésítőszer, ami azt jelenti, hogy folyadékok sűrítésére és megszilárdítására használható. Hőstabil, azaz hideg és meleg ételekhez egyaránt használható. Vízben oldódik, de alkoholban nem. Az agaragarpor használatához egyszerűen adja hozzá meleg folyadékhoz és forralja fel. A folyadék ezután körülbelül 45 Celsius fokon megszilárdul. Az agaragarpor szükséges mennyisége a végtermék kívánt vastagságától vagy szilárdságától függ. Lágy kötésű gélhez használjon körülbelül 0,5-1 teáskanál agaragarport egy csésze folyadékhoz. Szilárdabb állag eléréséhez használjon 1,5-2 teáskanálnyit egy csésze folyadékhoz.
Az agaragar egy sokoldalú összetevő, amely különféle ételekhez használható. Az ázsiai konyha kedvelt összetevője.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag.
Hozzávalóként használható levesek sűrítőjeként vagy cukorkák és fagylaltok zselésítőanyagaként.
Összetevő:
100% agaragar.