A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz.
Enyhén karamellás ízű
Glikémiás indexe 35, ami alacsony a többi cukoréhoz képest
Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. Tápanyagtartalma egyedülállóan magas, nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.
Biomenü termékek »
Biomenü termékek »

Címkék:

biomenü