Egyedi zsírsav-kombinációja pozitív hatással lehet az egészségre! Egy szuperétel, amely segítheti a zsírégetést, a jobb agyműködést és más egyéb lenyűgöző előnyöket nyújthat.
A kókuszolaj vagy más néven kókuszvaj a kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj, amely értékes exportcikk a termelő országokban. A frissen sajtolt kókuszolaj színe fehér, íze és illata különös, de kellemes. A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24°C-on megolvad. Három fajtája ismeretes az olaj készítésének módja szerint: Hidegen sajtolt kókuszolaj, szűz kókuszolaj vagy Virgin Coconut (VCO), finomított kókuszolaj.
A mechanikus úton előállított BioMenü szűz kókuszolaj nem esik át az RBD (Refinig, Bleaching, Deodorizing vagyis finomítás, színtelenítés, szagtalanítás) folyamatán és nem is hidrogénezzük. A nemzetközi szóhasználat a szűz és hidegen sajtolt kifejezéseket szinonímaként használja, de a nyers kókuszolaj értékes hatóanyagait leginkább a szűz kókuszolaj képes megőrízni. Leírás szerint, gondosan kell tárolni, mert könnyen avassá válik, ilyenkor íze és szaga csípős lesz.
JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
Alkalmazható étkezési célra, de kiváló bőr és hajápoló szer. Tisztasága miatt ideális a babák és kismamák mindennapi bőrápolására. Nagyszerűen harmonizál az emberi szervezettel, könnyen felszívódik, nem hagy nyomot vagy kellemetlen szagot a ruhán. A terhességi csíkok enyhítésére is használják.
Adagolás: Egy adag = ízlés szerint
ÖSSZETÉTEL
Összetevők: 100% bio kókuszdió (cocos nucifera)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energiatartalom: 898 Kcal
Zsír: 97,8 g
amelyből telített zsírsavak: 87,3 g
Szénhidrát: 0 g
ebből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.