Főkategóriák
Mások ezeket vették
Sportolók és nagy fizikai terhelés alatt élők kiváló energiabázisa és a kiegyensúlyozott jó hangulat kiapadhatatlan forrása. A tökmagfehérje rendkívül magas magnéziumtartalmának köszönhetően vérnyomás kiegyensúlyozó szerepe lehet, csökkentheti a szívműködési zavarokkal élők panaszait, táplálhatja a csontszerkezetet és csökkentheti a vércukorszintet.
Standard eljárás során a megtisztított, válogatott magok olajtartalmának kb. 90%-át kipréselik, majd a fennmaradó masszát finom porrá őrlik. Az így keletkezett tökmagfehérje por kétharmada növényi fehérje és tömegének további kb. 11%-a kiváló minőségű diétás növényi rost.
Mint kiváló növényi fehérjeforrás hatékonyan támogathatja a tudatos diétát, ásványianyag tartalma segíthet a kiegyensúlyozott mentális állapot elérésében/megőrzésében, enyhítheti a felnőttkorban kialakuló férfipanaszok tüneteit és csökkentheti bizonyos betegségek kialakulásának esélyét. Rendkívül magas magnéziumtartalmának köszönhetően vérnyomás kiegyensúlyozó szerepe lehet, csökkentheti a szívműködési zavarokkal élők panaszait, táplálhatja a csontszerkezetet és csökkentheti a vércukorszintet.
A fehérjeporok közül egyedülállóan jól felhasználható, sokoldalú és jó ízű BIO táplálékforrás. Nyers formájában italokba keverve, vagy sütéshez (tészták, kenyérfélék és sütemények) és főzéshez, pudingok vagy shake-ek gazdagítására is tökéletes választás lehet.
A tökmagfehérje jótékony tulajdonságai:
Magas triptofán tartalmú növényi fehérje
Segíthet az alvászavarok megszüntetésében
Emelheti a tesztoszteronszintet
Segítheti a prosztataelváltozással kapcsolatos tünetek kezelését
Javulhat az immunrendszer működése
Kiváló ásványianyag forrás
Támogathatja a tudatos súlykontrollt
Nagy mértékben elősegítheti az energiapótlást
Tápanyagok 100g-ban:
Energia 1619 kJ/387 kcal
Zsír 9,3 g
amelyből telített zsírsav 1,3 g
Szénhidrát 4,9 g
amelyből cukor 1,4 g
Rost 10,8 g
Fehérje (protein) 65 g
Só 0,06 g
Összetevők:
100% tökmagfehérje por adalék nélkül
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 20-30 g. Naponta egy adag elfogyasztása javasolt.
Mint kiváló növényi fehérjeforrás hatékonyan támogathatja a tudatos diétát, ásványianyag tartalma segíthet a kiegyensúlyozott mentális állapot elérésében/megőrzésében, enyhítheti a felnőttkorban kialakuló férfipanaszok tüneteit és csökkentheti bizonyos betegségek kialakulásának esélyét. Rendkívül magas magnéziumtartalmának köszönhetően vérnyomás kiegyensúlyozó szerepe lehet, csökkentheti a szívműködési zavarokkal élők panaszait, táplálhatja a csontszerkezetet és csökkentheti a vércukorszintet.
A fehérjeporok közül egyedülállóan jól felhasználható, sokoldalú és jó ízű BIO táplálékforrás. Nyers formájában italokba keverve, vagy sütéshez (tészták, kenyérfélék és sütemények) és főzéshez, pudingok vagy shake-ek gazdagítására is tökéletes választás lehet.
A tökmagfehérje jótékony tulajdonságai:
Magas triptofán tartalmú növényi fehérje
Segíthet az alvászavarok megszüntetésében
Emelheti a tesztoszteronszintet
Segítheti a prosztataelváltozással kapcsolatos tünetek kezelését
Javulhat az immunrendszer működése
Kiváló ásványianyag forrás
Támogathatja a tudatos súlykontrollt
Nagy mértékben elősegítheti az energiapótlást
Tápanyagok 100g-ban:
Energia 1619 kJ/387 kcal
Zsír 9,3 g
amelyből telített zsírsav 1,3 g
Szénhidrát 4,9 g
amelyből cukor 1,4 g
Rost 10,8 g
Fehérje (protein) 65 g
Só 0,06 g
Összetevők:
100% tökmagfehérje por adalék nélkül
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 20-30 g. Naponta egy adag elfogyasztása javasolt.