Főkategóriák
Mások ezeket vették
1 910 Ft
1624 Ft
Egységár: 1,62 Ft
Lisztkeverék.
Gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt, teffliszt), rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), arany lenmagliszt
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, hozzáadott keményítőtől mentes, kukoricaliszt-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, hozzáadott zsiradék nélküli kenyerek és péksütemények készítéséhez.
Elkészítési javaslat:
SÜTŐPOROS KENYÉR RECEPT:
Hozzávalók:
250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
5 g Eden Premium Himalája vagy Parajdi só
350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
fél csomag sütőpor (6 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a száraz hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle hosszúkás veknit. Vágjuk be mélyen 3-4 helyen és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint. Körülbelül 468 g lesz.
RECEPT 6 DARAB SÜTŐPOROS ZSEMLÉHEZ, VAGY KIFLIHEZ:
Hozzávalók:
250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
5 g Eden Premium Himalája vagy Parajdi só
350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
fél csomag sütőpor (6 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle 6 darab egyforma kiflit, vagy zsemlét. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 50 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni. Körülbelül 458 g lesz.
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, hozzáadott keményítőtől mentes, kukoricaliszt-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, hozzáadott zsiradék nélküli kenyerek és péksütemények készítéséhez.
Elkészítési javaslat:
SÜTŐPOROS KENYÉR RECEPT:
Hozzávalók:
250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
5 g Eden Premium Himalája vagy Parajdi só
350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
fél csomag sütőpor (6 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a száraz hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle hosszúkás veknit. Vágjuk be mélyen 3-4 helyen és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint. Körülbelül 468 g lesz.
RECEPT 6 DARAB SÜTŐPOROS ZSEMLÉHEZ, VAGY KIFLIHEZ:
Hozzávalók:
250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
5 g Eden Premium Himalája vagy Parajdi só
350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
fél csomag sütőpor (6 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle 6 darab egyforma kiflit, vagy zsemlét. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 50 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni. Körülbelül 458 g lesz.
Éden Prémium termékek »
Éden Prémium termékek »