Főkategóriák
Mások ezeket vették
7 774 Ft
6919 Ft
Egységár: 115,31 Ft
1 650 Ft
1469 Ft
Egységár: 5,87 Ft
1 524 Ft
1356 Ft
Egységár: 3,39 Ft
Örömmel mutatjuk be neked az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverékét, egy kiváló minőségű választást azoknak, akik ízletes és egészséges kifliket szeretnének készíteni otthon.
Ezzel a lisztkeverékkel könnyedén elkészítheted a saját gluténmentes kiflidet otthon, és élvezheted a frissen sült pékáru ízét és illatát.
A lisztkeverék különlegessége az, hogy kizárólag növényi alapanyagokból áll, így ideális választás mindazoknak, akik vegán étrendet követnek. Emellett gluténmentes összetevőkből áll, ami lehetővé teszi, hogy azok is élvezhessék a finom kifliket, akiknek gluténérzékenysége van vagy más okból kerülik a gluténtartalmú élelmiszereket.
Használatával a kiflik elkészítése egyszerű és gyors folyamat lesz.
Az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverék a következőket kínálja:
Magas minőségű, természetes összetevők, Vegán és gluténmentes receptúra, Egyszerű és gyors elkészítés, Gazdag íz és illat élmény.
Fedezd fel a házi kiflik varázslatát az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverékkel, és kényeztesd magad és szeretteid ízletes és egészséges finomságokkal. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, rendeld meg ma még!
Elkészítési javaslat 5db normál méretű kiflihez élesztővel:
mérj ki 250g lisztkeveréket, adj hozzá 10ml friss vagy 100%-os citromlevet, vagy almaecetet, 240ml langyos vizet, 4g gluténmentes porélesztőt és 20ml folyékony zsiradékot. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 10 percet és oszd a tésztát 5 egyenlő részre, amiket hosszú szárú háromszög formára nyújts el szilikon nyújtólapon és tekerd fel a rövidebb száránál fogva. Hajlítsd meg kifli alakra és kend le folyékony zsiradékkal.
Ezt követően hagyd normál hőmérsékleten 40 percet kelni a megformázott kifliket. 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 26-28 perc alatt süsd készre. Élesztő nélkül is készíthető 5g sütőpor hozzáadásával. Ekkor formázás után rögtön süthető.
Tippek: Ha olíva olajjal kened le, belül puha, kívül ropogós lesz. Ha kókuszolajat használsz, kívül is puha lesz. Tárold dobozban, vagy hűtőben, és fogyasztás előtt tedd air fryerbe 1-2 percre, olyan lesz mintha akkor sütötted volna. Süss le előre nagyobb adagot, és fagyaszd le őket kedved szerint. Felengedve fogyasztható.
Összetevők: gluténmentes lisztek (kölesliszt, barna rizsliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrost liszt, útifűmaghéjliszt), savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, himalaya só.
Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült..
Kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tartandó. Származási hely: EU.
A lisztkeverék különlegessége az, hogy kizárólag növényi alapanyagokból áll, így ideális választás mindazoknak, akik vegán étrendet követnek. Emellett gluténmentes összetevőkből áll, ami lehetővé teszi, hogy azok is élvezhessék a finom kifliket, akiknek gluténérzékenysége van vagy más okból kerülik a gluténtartalmú élelmiszereket.
Használatával a kiflik elkészítése egyszerű és gyors folyamat lesz.
Az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverék a következőket kínálja:
Magas minőségű, természetes összetevők, Vegán és gluténmentes receptúra, Egyszerű és gyors elkészítés, Gazdag íz és illat élmény.
Fedezd fel a házi kiflik varázslatát az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverékkel, és kényeztesd magad és szeretteid ízletes és egészséges finomságokkal. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, rendeld meg ma még!
Elkészítési javaslat 5db normál méretű kiflihez élesztővel:
mérj ki 250g lisztkeveréket, adj hozzá 10ml friss vagy 100%-os citromlevet, vagy almaecetet, 240ml langyos vizet, 4g gluténmentes porélesztőt és 20ml folyékony zsiradékot. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 10 percet és oszd a tésztát 5 egyenlő részre, amiket hosszú szárú háromszög formára nyújts el szilikon nyújtólapon és tekerd fel a rövidebb száránál fogva. Hajlítsd meg kifli alakra és kend le folyékony zsiradékkal.
Ezt követően hagyd normál hőmérsékleten 40 percet kelni a megformázott kifliket. 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 26-28 perc alatt süsd készre. Élesztő nélkül is készíthető 5g sütőpor hozzáadásával. Ekkor formázás után rögtön süthető.
Tippek: Ha olíva olajjal kened le, belül puha, kívül ropogós lesz. Ha kókuszolajat használsz, kívül is puha lesz. Tárold dobozban, vagy hűtőben, és fogyasztás előtt tedd air fryerbe 1-2 percre, olyan lesz mintha akkor sütötted volna. Süss le előre nagyobb adagot, és fagyaszd le őket kedved szerint. Felengedve fogyasztható.
Összetevők: gluténmentes lisztek (kölesliszt, barna rizsliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrost liszt, útifűmaghéjliszt), savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, himalaya só.
Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült..
Kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tartandó. Származási hely: EU.