Főkategóriák
Mások ezeket vették
A gabiyo áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tudtad, hogy áfonyalekvárunk tartósítószert sem tartalmaz. Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb áfonyaszemek zamatát találod az üvegekben.
Összetevők: áfonya (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény. 100g termék 50g áfonya felhasználásával készült.
Hogyan fogyaszd?
Áfonyalekvárunk igazán harmonikusan passzol túrós ételekhez, például túrós palacsintához, túrótortához, de különlegessége, hogy sós ételekhez, vadhúsokhoz, sültekhez is bátran párosíthatjuk.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia: 423kJ / 100kcal
Zsír: <0,5g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 23g
amelyből cukrok: 20,3g
Rost: 2g
Fehérje: 0,4g
Só: 0,02g
Összetevők: áfonya (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény. 100g termék 50g áfonya felhasználásával készült.
Hogyan fogyaszd?
Áfonyalekvárunk igazán harmonikusan passzol túrós ételekhez, például túrós palacsintához, túrótortához, de különlegessége, hogy sós ételekhez, vadhúsokhoz, sültekhez is bátran párosíthatjuk.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia: 423kJ / 100kcal
Zsír: <0,5g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 23g
amelyből cukrok: 20,3g
Rost: 2g
Fehérje: 0,4g
Só: 0,02g