Ennek a lekvártípusnak az összeállítása során elsődlegesen az alapanyagok ízének- és színének a harmóniáját kerestük. A számtalan próbafőzés és kóstolás eredményeként végül a málna, piros és fekete ribizli, valamint a fekete szeder felhasználása mellett döntöttünk.
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.

100g termék 50g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ennek a lekvárnak a különlegessége, hogy a benne található bogyósok beltartalmi tulajdonságainak köszönhetően a lekvár élelmi rostok forrása is amellett, hogy édesítésére szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Lekvárjaink tartósítószerek, állományjavítók és aromák felhasználása nélkül készülnek.

Hogyan fogyaszd?
A vaníliás erdei gyümölcslekvárunk akár önmagában is kész desszertélmény lehet, de pompásan illik fagylaltokhoz, palacsintába, házilag készített, vaníliás túrókrém ízesítésére, piskótatekercsbe, de akár csak egy szelet, pirított kalácsot is képes teljesen új szintre emelni.

Átlagos tápértékadatok 100g.
Energia: 514kJ / 121kcal
Zsír: <0,5g
amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 27g
amelyből cukrok: 23,4g
Rost: 3,1g
Fehérje: 0,8g
Só: 0,02g
Gabiyo termékek »
Gabiyo termékek »

Címkék:

gabiyo