A legnépszerűbb fermentált zöldség, amiben a káposzta és répa ötvözete ad egy kiváló kombinációt. A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel.
Meddig és hogyan tartható el?
Sokáig, nagyon sokáig. De más lesz kicsit az íze, akár kicsit savanykásabb, ahogy telik az idő.
Kibontás után is tartsd hűtőben és mindig figyelni kell arra, hogy tiszta evőeszközzel nyúlj bele, illetve a zöldségek mindig legyenek lé alatt. A levét is megihatod! Sőt, nagyon jót fog tenni, ha csak levet iszol - hígítani is lehet a levét, melyből kellemes savanykás üdítő lesz.
Összetevők: fejes káposzta, sárgarépa, tiszta só (2%), PI víz.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 154KJ / 37kcal
Zsír: 0,1g
amelyből telített zsírsavak: 0,0g
Szénhidrát: 2,6g
amelyből cukrok: 1,4g
Rost: 2,5g
Fehérje: 1,2g
Só: 1,9g
Hűtve tárolandó.