Támogathatja a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szembeni ellenálló képességet és az immunrendszer megfelelő működését.

A fokhagyma támogatja a vér normál koleszterinszintjét, az egészséges légzőszervi működést és vérnyomást.
A fokhagymát már évszázadokkal ezelőtt is tisztelték, mint orvosságot és mint fűszert.
A hagyományos orvoslásban felhasznált, gyógyhatású része a hagyma, hatóanyagai pedig: alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

A néphagyomány/népi gyógyászat szerint a fokhagyma fogyasztása elősegítheti a gombákkal, baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló képesség megtartását, a légúti megbetegedések/mellkasi fertőzések leküzdését, és az egészséges bélflóra, vérzsír, vérkoleszterin (LDL) szint fenntartását.

Hatóanyagok 1 lágykapszulában:
Fokhagyma olaj (100:1 koncentrátumból): 1.000MG
Allicin: 5MG

Összetevők: fokhagyma olaj (Allium Sativum), emulgeálószer: szójabab olaj, kapszulahéj: zselatin, nedvesítőszer: glicerin.

Napi ajánlott mennyiség: 1x1db étkezés után.

OGYÉI notifikációs szám: 29617/2022

Pharmekal termékek »
Pharmekal termékek »

Címkék:

pharmekal