Az Éden Prémium ciroktészta kiváló minőségű recept alapján készül. Élvezeti értéke magas, állagát főzés után is kiválóan megtartja.
200 g-os orsó tészta; Éden prémium termék tésztaételek készítéséhez.
Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Összetevők: cirokliszt, útifű maghéj liszt, köles liszt, víz. A cirok az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája. Afrikai eredetű, de elterjedt egész Ázsiában és Amerikában is. Elkészítési javaslat: tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő vízbe, adjunk hozzá egy csipet sót, és időnként megkeverve főzzük 3-5 percig, majd szűrjük le, bő vízzel öblítsük le. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható.