Puha muffin és piskóta, amihez nem kell külön felverni a tojás sárgáját és fehérjét, mégis egy könnyed tésztát kapunk.
Szeretnél egy olyan muffin lisztkeveréket, ami magasabb fehérjetartalmú, és magaddal viheted bárhova?

Süss 12 db muffint a lisztkeverékünk segítségével, ízesítsd kedved szerint és élvezd a gluténmentes, paleos, magas fehérjetartalmú, muffint büntetlenül.

Kinek ajánljuk?
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Edzés utáni sütinek.
Szénhidrátban szegény, csábítóan puha muffin.

Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.

Összetevők: tápióka keményítő, kókuszliszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, bambuszrost liszt, Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), útifűmaghéj liszt, arany lenmagliszt

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allergén anyagok vastagon szedve.

Tojásérzékenység esetén nem ajánljuk, mivel a termék tojás fehérje port tartalmaz.

Alaprecept hozzávalók:
1 csomag Éléskamra Natúr Piskóta és Muffin Gluténmentes Lisztkeverék
3 db M-es tojás
80 g édesítőszer (4x édesből kb 20 grammot)
70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, - amit szeretsz vagy használsz
130 ml növényi tej
50 g kókusz zsír
Egy csomag Éléskamra Natúr Proffin magas fehérjetartalmú muffin lisztkeverékből 12 darab Muffin készíthető.

Elkészítési javaslat: egy tálban keverj el 3 db M-es tojást, 80 g édesítőszert (4x édesből kb 20 grammot), 70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, - amit szeretsz vagy használsz, és 130 ml növényi tejet. Szórd rá a muffin keveréket és önts rá 50 g lágy kókuszzsírt. Alaposan keverd el, kb. 5 perc alatt be fog sűrűsödni egy habos, krémes tésztává. Szilikonos muffin formába adagold szét 3/4-ig töltve.

Süsd készre 190 fokon alsó- felső fokozaton kb 25-27 perc alatt. Formából kivéve hűtsd ki. Tárold jól záródó fedeles dobozban.

Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva.

Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Energia: 1349,82kJ / 323,76Kcal
Zsír: 3,32g
amelyből telített zsírsavak: 2,79g
Szénhidrát: 44,47g
ebből poliolok: 0
amelyből cukrok 1,68g
Fehérje: 12,01g
Só: 0,45g
Rost: 24,45g
Éléskamra termékek »
Éléskamra termékek »

Címkék:

éléskamra